Monday 26 January 2009

Day 26 - unfinished childhood

9 comments:

Sennie said...

:(

Miitulainen said...

surullista :(

ninni said...

Viikko sitten auto törmäsi suojatietä ylittäneeseen isään ja kolmeen lapseensa. 4-vuotias poika kuoli, hänen kaksoisveljensä sekä isä ovat edelleen vakavasti loukkaantuneina sairaalassa.

Vetää hiljaiseksi.........

KooTee said...

Kyllä, tässä on nyt vitsit vähissä minullakin. Valitettavan paljon näitä onnettomuuksia, suojateilläkin tapahtuu.
Liian paljon!

ajatar said...

Surullista.

Mari said...

Kun olen kuullut juttua kertomanasi Luxin liikenteestä, en edes ihmettele. Vaikka jokainen tällainen onkin liikaa ei ihminen näistäkään opi.

riikka said...

äidin painajainen...

ninni said...

Viime lauantaina oli hautajaiset, joka toimitettiin osaksi sairaalassa, että isäkin pääsi osallistumaan.

Juuri pari viikkoa sitten oli uutisissa kuinka kuolonkolarit ovat vähentyneet viime vuosina.

Tässä ko. risteyksessä ei normaalisti ole edes paljon jalankulkijoita. Isä lapsineen oli yksinkertaisesti väärässä paikassa väärään aikaan ja silmänräpäyksessä oli yksi pieni elämä poispyyhkäisty ja kaikkien muiden iäksi muutettu.

Itse asiassa tämä auto, joka heihin törmäsi, oli syytön. Hän oli ylittämässä risteystä vihreillä kun vasemmalta tuli toinen auto täysiä punaisia päin ja törmäyksen voimasta auto nr 1 lensi päin jalankulkijoita jotka vihreillä ylittivät tietä.

Voin vain kuvitella miltä viattoman auton kuskista tuntuu (nainen) vaikkei sille mitään mahtanutkaan...

M'man said...

Surullista.

Surullista myos sekin, ettei tallaiset saa autoiljoita hiljentamaan vauhtiaan, parantamaan tapojaan. Ei ihmiset ymmarra, kunnes osuu omalle kohdalle, etta auton on ASE.

( lasteni tati - lastenlaakari aina sanoo tuollaisille kaahaajille -jos saa siihen tilaisuuden, etta tule, naytan sinulle teho-osastomme. Katsotaan tekeeko enaa mieli hurjastella. )

:(