Monday 12 January 2009

Day 11 - Remember this?


You can check here

20 comments:

KooTee said...

Jousi käteen niin olis valmis Diana ;)
Aikas kylämä valo tässä kuvassa.

ninni said...

Onko? Vähensin hinan punaisuutta kun ihoni jostain syystä punoitti mielestäni liikaa. Vai onkohan tämä näitä näyttökysymyksiä. Tein tämän toimiston koneella, kun mulla on kotona nettikatkos niin ei tule muutenkaan avattua konetta.

Täytynee tsekata kotona uudelleen.

TerhiK said...

Onpa hieno. Nyt sitten jaadaan odottelemaan niita juhlakuvia.....Tuliko tama muuten alennukseen ?

ajatar said...

Kyllä sinun nyt juhliin kelpaa mennä, kaunishan tuo on ja sopii hyvin!
Ei tässä minun mielestäni miteenkään kylmä valo ole,jos lisää lämpöä niin voi iho voi tulla liian punaisesksi.

ninni said...

Terhi: niihin juhliin en ota kameraa mukaan ;-) Ei ollut alennuksessa, mutta kompensoin sen sillä, että ostin kaksi muutakin iltapukua joista toinen oli -70% ja toinen -50% joten yhteensäkin tuli ihan hyvä alennus. Säästin aikamoisen summan ;-)

Raija: kiitos, omasta mielestänikin onnistunut ostos. Hyvä kuulla sun mielipide myös sävyistä.

Sennie said...

Oih, kaunis on! Ja en kyllä tiedä kuka tuota diettiä tarvitse, ei ainakaan kuvan malli!

Mari said...

Koskas ne pirskeet onkaan? Eikö sulla toimi kotona s-postikaan?

ninni said...

Sennie: mistäs tiedät etten ole photarilla vähän kaventanut uumaa, silleen niinkuin vaatekauppojen peilit tekee ;-)

Mari: no ne vakiopirskeet on kesällä vasta mutta kokemuksesta tiedän että silloin on hankala löytää mitään hyvää. Voishan tossa välissäkin jotain olla, varsinkin kun noita kolttuja nyt tuli hankittua. No, ei tarvi muutamaan vuoteen hankkia. Onneksi nämä ei ole sellaisia muotijuttuja jotka on jo seuraavana vuonna vanhanaikaisia.

ninni said...

Ai niin Mari: kävi niin, että Joona halusi yläkertaan PS3:eensa nettiyhteyden. Langaton signaali meni sinne kuitenkin niin huonosti että vedin eilen kaapelin. Samalla siirsin reitittimen olohuoneeseen, ja nyt tarvin kaapelin oman huoneen ja olohuoneen väliin. Yritän tällä viikolla hoitaa asian kuntoon. Onhan mulla yläkerrassa lasten tietsikalla oma profiili joten sitäkin voin käyttää mutta tuntuu vähän oudolta se.

KooTee said...

Ninni, en tarkoittanut värilämpötilaa. Takoitin sanoa, että kasvoissa on KOVA valo, siis tulee mieleen suora salama, mutta hiukan etuviistosta. otenkin vain ei istu kuvaan väittää vanha muotokuvaaja ;)

Ehkä jo liian vanha?

ninni said...

Ahaa, jo selkis. Oikeassa olet. Itse otettu aikalaukaisulla vaikea oli salamaa tähdätä/virittää, eikä oikein jaksanutkaan. Tässä pääosassa kuitenkin tuo riepu. Kuvasin kahdella salamalla jotka molemmat tulivat etuviistosta, toinen vasemmalta toinen oikealta. Olivat liian alhaalla siksi nuo varjot.

riikka said...

upea puku! tuollaisesta voi vain haaveilla, kun käyttöä ei ois kuitenkaan... paitsi jos joku ilta surauttais ompelukoneella ja yllättäisi iloisesti miekkosen, hih!

Mari said...

Minä jo ajattelin, että joskos olette ihan uusiakin jymypirskeitä "rakentaneet". Ok, pidä sitten joskus hauskaa, puku on ainakin upea. Mitäs löydät siihen Kevinille rinnalle päällepantavaksi? Paripotrettia odottelen sitten h-hetkellä...

ninni said...

Kiitos Riikka. Ei kun surauttelemaan - mulla ei valitettavasti ole sitä taitoa. Puikot pysyy käsissä mutta neula ei :-(

Mari: Yleensä ollaan katsottu että Kevinillä on saman värinen solmio kun mun puku. Nyt kun on valkoinen on vaikeampi. Ehkä laitan jonkun värikkään huivun hartioille ja sen mukaan sitten seuralaisen solmio.

Luin muuten tän päivän Iltiksestä että Marko Ahtisaari meni naimisiin - morsiamella oli kokomustaa ja sulhasella kokovalkoista. Hupskeikkaa ;-)

KooTee said...

Arvasin aika hyvin, Ymmärsin kyllä senkin, ett "riepua" siinä on kuvattu, henkari on vain sivutuote.
Näkeehän sen jo siitäkin, että rouva on itse henkarina ja kamera vitkalla.
Olet tuosta vielä yrittänyt vinjetoida turhat pois.

Joten olkoon, kyllä tiedän, että sinulta syntyy kyllä kunnon muotokuvaakin.

ninni said...

Kuule, kun tähän kuva päivässä rojektiin maanittelun jälkeen aloin, niin tiedäthän ettei määrä korvaa laatua, varsinkaan meikäläisen käytettävissä olevalla ajalla. Hyvin kausiluonteista on tää mun bloggaaminen ollut, tänä vuonna yritän vähän kovemmin. Ja jos tulee pitempää taukoa, saa potkia persuksille - laittakaa vaikka sähköpostia kotiosoitteeseen!

Vähän tiukalle meni mielikuvitus viime viikon New-aiheen viimeisen kuvan kanssa ja tämä tuli hätäpäissäni laitettua. Mutta enpä missannut päivää hähä :-)))

Anonymous said...

onpahan puku!Mut on kyllä kantajankin.

Tota ei varmaankaan saa pallomallina? ...tai se ei ainakaan näytä hyvältä.

ninni said...

Mut hei - Photoshop rulaa! :-)

Anonymous said...

"Ostamalla onnelliseksi" tehoaa aika kivasti. ;) Luin aikaisemmista kommenteista, että puvulle on ihan juhlakin tulossa, mutta kai sentään maltat arkena pukea jotain muutakin. Viikonloppuisin voi tietysti pitää plinsessapukua päällä... ja arki-iltaisin. ;)

M'man said...

Dieetti? Tah? ;)) Mahdut vallan hyvin ja kylla nayttaa kauniilta! Sina ja puku! :)

Hieno aleloyto taytyy sanoa!