Sunday 1 March 2009

Day 60 - Way down

10 comments:

Sennie said...

Tätä on vaikea hahmottaa, mistä kuva on otettu? Hienot harmaat sävyt kyllä.

TerhiK said...

hm. hieno kuva-arvoitus

ninni said...

Tämä on tuollaisisa nappulakivistä tehty kumpare ja ylhäältä tuleva vesi etsii tiensä alas nappuloiden väleistä.

KooTee said...

Tämä on jälleen mielenkiintoinen ja hyvä kuva. Niin se vain on, että softi tekee kuvista salaperäisiä ja sitä myäten mielenkiintoisia.

Mari said...

En jupise, vaan tämä juttu taitaa olla taas tekemisissä tämän minun karsastukseni kanssa, mutta minun on vaikea katsoa tätä, juuri tuon blurrauksen (?) vuoksi. Silmät menevät välittömästi kierolleen ja päätä alkaa pakottaa.

ninni said...

Laitoin tuon brullauksen tuohon oikeastaan johtamaan katsetta pieneen vesivirtaan mikä kiemurtelee kivien välissä suurelta osin näkymättömissäkin. Vesivirta menee tuossa keskellä ja laidoilla on vain kiviä. Vähän hankala kuva oli muokata.

Pitäisi mennä uudelleen ja ottaa kuva ylempää niin että vettä näkyy enemmän. Lisäksi ilma oli niin kirkas ettei 0,5s valotusaikaa pidempää voinut käyttää ilman että kuva oli puhki, joten en saanut sitä maitomaisuutta siihen.

Eli ensi kerralla ylempää ja hämärämmällä ;-)

a-kh said...

POISTAKAA NALLEKUVA VÄLITTÖMÄSTI PROFIILISTANNE! Sen käyttäminen on varkautta!!!

Kalevi Hotanen
Kuvan oikeuksien omistaja

ninni said...

?????

ninni said...

A-K.H: voisitko selvittää asian koska mulla ei todellakaan ole mitään tietoa mistä vaahtoat. Omassa profiilissani on oma vanha kuvani mikä siellä on aina ollut. En ole koskaan käynyt edes blogillasi (paitsi äsken oli pakko käydä kurkkaamassa kun näin mielyttävästi itsesi minulle esittelit). Jos on vieläkin ongelmia, voisit lähettää minulle sähköpostia (osoite löytyy blogistani) ja kertoa minullekin mistä on kysymys, jospa voisin auttaa jotenkin.

Näiden toimenpiteiden jälkeen vaadin sinulta julkista anteeksipyyntöä mustamaalaamisesta ja väärästä syytöksestä!

Sen jälkeen voit jättää blogini ja minut rauhaan, ellei tule hirmuista tarvetta tulla tarkastamaan kuviani, jospa luulet omistavasi sieltä muitakin.

ninni

ajatar said...

Tätä kuvaa täytyy katsoa montaa kertaa eikä sittenkään oikein tajua mitä siinä on! Hieno kuva;)