Thursday 24 July 2008

Ruokaa...

Taisin jossakin vaiheessa luvata lykätä kuvan täkäläisestä ruuasta. No, äskettäin isäni ollessa käymässä veimme hänet paikallista muonaa tarjoavaan ravinteliin. Sattumalta kaikki päätyivät samaan vaihtoehtoon joten sain kuvan vain yhdestä lajista, mutta se onkin hyvin tyypillinen luxemburgilainen ruoka, nimittäin "Jarret de porc" eli sian potka. Grillataan hyvin kypsäksi ja niin kauan että nahka on herkullisen rapeaa. Tässä tarjolla perunan, hapankaalin ja papujen kera, sekä tietysti kyytipoikana paikallista olutta.

10 comments:

Anonymous said...

Olet sinä aika likka syömään vai kuvaatko vain ja toiset syö. Olet kyllä senverta kaponen, että kunnon ateria ei paljon hetkauta.

ninni said...

Hävettää tunnustaa että aikamoisista annoksista olen kyllä kykenevä tekemään selvää... Tuo potkan koko kyllä hieman hämää, sisällä on nimittäin iso luu. Kaikki söin reippaasti tälläkin kertaa, paitsi hapankaaliin en koske...

Anonymous said...

Jos kuluttaa, tarvitaan polttoainetta. Yritähän KooTee hölkätä vaikka sellaset 40km viikossa vaikkapa seuraavat viisi viikkoa niin ymmärrät polttoaineen tarpeen. :)

Tyrnävän näköistä pöperöä!

KooTee said...

Ai niin joo, en muistanut, että Ninnillä on itsekulkevat lenkkarit.

KooTee said...

Kiva, että Lassestakin on tullut vakikävijä, ei tarvitse Marin kanssa kahdestaan kirjoitella=)))))))))

ninni said...

Kiitos, Lasse tuesta :-) Sattumalta uusin viikon kuvakin liippa aihetta.

KooTee: niin, mun lukijat eivät tunnetusti ole mitään hölösuita, mitä nyt paria poikkeusta lukuunottamatta ;-D

ninni said...

Lasse: tyrnävän??? Uusi sana mulle...

Anonymous said...

Kollega joskus sanoi lounaan jälkeen, että onpas tyrnävä olo! En tiedä alkuperää, mutta hyvä sana siihen tarkoitukseen. Tyrnäväläiset saattavat olla toista mieltä. :)

ninni said...

Ok. Kuulostaa ihan asialliselta, taidan lisätä vokabulaariini :-)

KooTee said...

Ketä lie tarkoita hölösuilla?? =)