Wednesday 17 December 2008

Siivousta ja Shoppailua

Jos ottaa lasin (täyden) viiniä mukaan kun menee silittämään ja päättää ottaa vain yhden pienen siemaisun joka kolmannen silitetyn vaatekappaleen jälkeen, kuinka monta vaatekappaletta saa silitettyä ennen kuin lasi on tyhjä? Vastaus tämän postauksen lopussa.

Tänään oli pattereiden vuoro:


Sen jälkeen piti päästä ulos neljän seinän sisältä ja suunnistin Villeroy&Bochille ostamaan uutta lasikulhoa, kun joku otti vanhan parempaan talteen firman pikkujouluissa. Sain kuin sainkin kulhon. Ja tusinan shampanjalaseja. Ja viitisen muuta tavaraa. Ihan pientä.

Niin se silityshomma. Jos nyt en ihan mennyt laskuissa sekaisin, niin 54 silitetyn rätin jälkeen oli lasi tyhjä ja oli pakko lopettaa homma kun eihän siitä enää mitään tullut ilman juotavaa.

9 comments:

KooTee said...

Luulenpa, että olet ottanut hiukan enempikin. Ei muuten ihan järkevä ihminen sekoita hampaitaan ja patteria toisistaan. =D

Anonymous said...

Kai muistit käyttää fluorihammastahnaa?

Anonymous said...

Joko sulla on 1,5 litran lasi ja/tai todella pienet siemaukset. 54 silitettyä riepua - multa olis mennyt kaksi pulloa ja rätit olis vieläkin silittämättä.

Hauskaa joulua teille!

M'man said...

Viisasta viininsiemailua - jos noin monta vaatekipaletta sait yhdella lasilla tehtya! ;) Etka kartsannyt yhtaan ;)

Itsekin joskus siemailen tiskatessa lorauksen viinia - ei enempaa, silla lapset katsovat kuitenkin telkkua (tiskatessani) vierella ja pitaa olla 'valmiina ja reippaana'. ( alkoholi saa minut aina uneliaaksi ;) Voisivat kayttaa lapset muuten tilannetta hyvakseen ja lahtea vaikka ovesta ( heidan uusi keksintonsa viime viikkoina).

Villeroy&Boch:llaon kaunista tavaraa! Itse kavin tanaan ruotsalaisen Sia merkkia myyvan liikkeen kautt akotiin. Kynttilalyhty lahti mukaan ;)

Joulufiilistelya sinnekin !

M'man said...

ps. siis en siemaile tiskivetta vaan viinia! Meni vahan epaselvaksi tuo eka lauseeni ekassa kommentissa!

ninni said...

KooTee: etkös ole vielä oppinut että multa voi odottaa mitä vaan ;-)

Lasse: sellaista valkaisevaa, fluorista en niin tiiä...

Oben: siis pienet siemaukset. Piti oikein keskittyä sivistyneesti siemailemaan (eikä niinkuin normaalisti kaksin käsin) että sain mahd. paljon silitettyä.

M'man: kyllä minäkin yritän ostaa sen verran laadukkaita viinejä että erottaa tiskivedestä ;-). Ja V&B on kyllä vaarallinen paikka. Nyt täytyy miettiä mihin saan kaikki shampanjalasit mahtumaan. Täytynee pitää jotkut isot kemut että voin todistaa todella tarvitsevani niin ison määrän skumppalaseja :-D

TerhiK said...

Pitais varmaan kokeilla, nyt ilman simaisuja jaksan silitilla korkeentaan 10 vaatetta kerralla, ja meidan perheessa noita riepuja riittaa...tuon hammasharja touhun jatan kylla valiin...;)

Anonymous said...

Vai että rättejä on silitetty... ja aikamoinen pibo. Ei ihme, että tarvitsit vahvistusta. Mutta tuota patterin hampaidenpesua en ymmärrä ollenkaan!

ninni said...

TK: suosittelen, paljon rattoisampaa lasillisen kera. Ja kun siemailee kohtuullisesti, siitä riittää pitkään ja tuloksen laatukin pysyy tyydyttävällä tasolla ;-)

Iinuska: valitettavasti mulle kertyy näitä pinoja koko ajan. Tasaisin väliajoin täytyy tehdä urakka ja joka kerta päätän että tästä lähin silitän aina heti kun silitettävää kertyy. Joojoo...

Älkääkä luulko että olen mikään friikki, en vain ole noita pattereita koskaan oikein kunnolla putsannut ja se näkyy... Väleihin ei päässyt millään muulla kuin tulla hammasharjalla.