Friday 9 May 2008

Viikon kuva 19/08

12 comments:

KooTee said...

Komea halli ja pidän tämän kuvan tummasta sävystä.

ninni said...

Kauppahallit ovat yksi lempipaikoistani kun käyn reissussa ja tämä yksilö oli kyllä erityisen komea. Tosi vanha ja kaunis ja ihanan paljon tilaa käytävillä, noh ainakin tässä keskikäytävällä muttei sivukujatkaan ihan kapeita olleet.

Mari said...

Mistä tämä on? Tunnelmallinen, rauhallinen kauppahallikuva, ninnimäinen.

ninni said...

Budapestista.

Mari said...

Jaahas, työ vai hupi?

KooTee said...

Luulen, että Ninnille työ on hupia? =D

Laitoin blogilleni toisen kuvan entiseltä takapihaltasi.

ninni said...

Työn vuoksi jouduin neljä päivää tuolla tällä viikolla viettämään.

Mari said...

No et kovin usein tuohon suuntaan matkaa, vai olenko pudonnut jo ihan kärryiltä?

Anonymous said...

Terve! Ehdit näköjään käydä kauppahallissa, mäkin vierailin siellä perjantaina. Ihana paikka, mitä nyt ne kananpäät ja -jalat yhdessä vitriinissä hieman kauhistuttivat... Laitoin juuri tilillesi rahaa Cyrano -illalliselta. Kiitos seurasta Unkarissa, laitan kuvia tulemaan kunhan saan siirrettyä fotot tietokoneelle. :-)

ninni said...

Moi! Oli kyllä käynnin arvoinen, kiva kun säkin kerkesit sinne. Toivottavasti sulla oli mukava loppuviikko, ja kiitos itsellesi!

Niin, ja tervetuloa mun harvaan mutta melko uskolliseen (kommentoivaan) lukijakuntaan ;-)

ninni said...

Mari olet oikeassa, ei kuulu normaaliin repertuaariin tämä paikka, joten siltä kantilta oli mukava piristys, mutta ei täälläkään jäänyt yhtään sen enempää aikaa ihmetellä itse paikkaa kuin missään muuallakaan. Niinhän se on että kun käy työmatkalla niin näkee lähinnä asemia, lentokenttiä ja hotelleja :-(

Anonymous said...

Merci!

Loppuviikko meni mukavasti, kiertelin nähtävyyksiä kolme päivää sellaisella intensiteetillä, että jalat ovat vieläkin kipeät... Ja ostoksiakin tuli tehtyä - voitko uskoa, että yrittivät lentokentällä nyhtää multa 70 € ylipainomaksua (ja tuossa summassa oli jo 30 €:n "alennus" mukana)?! Noh, sain sitten kasseja purkamalla kevennettyä ruumaan menevien kamojen painoa sen verran, että pääsin sakoitta Suomeen. Sellaista sattuu...