Monday 9 October 2006

Pitkästä aikaa

Laitetaanpa taas vähän normaaliakin arkielämän päivitystä. Viime aikoina olen päivitellyt vain noita viikko- ja torstaikuvajuttuja ja on tämä jonninjoutava löpinä jäänyt vähän vähemmälle. Mutta tiedoksi kaikille että Yliknuussien valtakunnassa kaikki hyvin. Viikonloppuna tosiaan oltiin omenoita poimimassa. Ilma oli kuin morsian ja omppuja riitti niin laatikoihin kuin suihinkin, alaoksia myöten puut notkuivat niin että pienimmätkin saivat kerätä ihan itse, ennätysajassa tuli kopat täyteen. Golden delicious-lajiketta poimittiin, se osa omenatarhasta oli ilmeisesti juuri kypsynyt ja avattu poimijoille. Kamera tosiaan keikkui suurimman osan ajasta repussa, oli kädet täynnä muutenkin, joten itse poiminnasta ei tullut räpsittyä, mutta tässä muutama ennen- ja jälkeen -kuva.




Kesä tuli ja meni, ilman punkin punkkia. Paitsi tänä viikonloppuna. Joonalta löytyi viisi! Kääk! Niitä sitten poisteltiin ja desinfioitiin, täytyy vielä pari päivää tarkkailla, ettei tule mitään punaisia renkaita ym.

Myös kotisivuja ollaan hieman päivitelty, ja meinataan tulevaisuudessa päivitellä hieman ahkerammin. Itse olen lupaillut kuvagalleriaa ja aloitinkin sen väsäämisen. Aikomuksena oli saada ulkoasu samaan muottiin muiden sivujen kanssa, mutta nyt kyllä täytyy myöntää että siihen ei yksinkertaisesti ole aikaa, joten päätin tyytyä näihin valmiisiin malleihin, joten saatte luvan tyytyä tekin. Yritän tällä viikolla saada jonkinlaiseen julkaisukelpoiseen kuntoon, ilmoittelen ja linkittelen sitten joten pysykäätten kuulolla.

Syksy on muuten mennyt aika haipakkaa, ensi viikolla Viivi menee jo leirikouluun ja sen jälkeen melkein onkin jo Halloween ja lasten syysloma. Huhhuh. En kyllä valita, syksy ei ole koskaan kuulunut lempivuodenaikoihin joten hyvä kun saadaan alta pois.

Ja kohta onkin joulu!

P.S. Muokkasin vähän niin että kuvia klikkaamalla saa esille isomman version. :)

No comments: