Thursday 8 November 2007

Voi hyvä isä...

minkälaisen ongelmavyyhden kanssa olen joutunut viime aikoina taistelemaan. Tuli pakollinen bloggaus ja muukin sivustonpäivitystauko, ja samalla otin kyllä totaalisen aikalisän koko blogimaailmasta. Sivut olivatkin tuossa jokin aika sitten auki, mutta sitä ihanuutta kesti vain pari päivää ja taas oltiin jumissa.

Tämän hetken tilanne: sivut ovat auki, paitsi galleria, jossa on softapäivitys työn alla (pitäkää peukkuja ettei mun tarvi ladata kaikkia kuvia uudelleen). Toivottavasti saan senkin pian auki. KooTeelle tiedoksi, että kyllä olen vaihtanut värin, kun ei rehellisesti sanottuna ollut omiin silmiinkään miellyttävä, mutta en saa jostain syystä päivitettyä nettiin uusittua versiota. En tiedä olisiko siellä vielä joku esto päällä, yritin kolmella eri softalla muttei onnistunut. Täytynee ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan asian tiimoilta.

Eli hieman vielä kärsivällisyyttä pyytäisin, mutta vähän tunnelin päässä jo häämöttää valoa. Sillä aikaa kun odottelen josko saisin julkaistua sivujen uude version ja galleriasoftaa päivitetään, yritän päivitellä tätä blogia. Ei mitään mullistavaa, mutta tulossa ainakin viimeisimmät viikon kuvat ja uusimmat kuulumiset täältä meiltä.

No comments: