Saturday 10 June 2006

Hei kaikki!

Nonnih! Täytyy tässä ihan heti alussa tunnustaa etten tiedä blogeista yhtään mitään. Kait se tuli jo selväksi tuolla kotisivujemme puolellakin, että olen yhtäkaikkisen tumpelo kaikilla näillä osa-alueilla. Koska tämä kuitenkin näyttää olevan ns kuumasana tänä päivänä, haluan tietenkin tulla osalliseksi siitä joten aloitan oman blogini ihannäinvaan.

Jos nyt täytyy kertoa esim tästä päivästä niin aika tapahtumarikas oli. Toimistolla nyt tietty oli tavallista soopaa, mitä nyt järjestin pienen näytöksen väittämällä että joku oli ottanut vahingossa originaalini kopiokoneesta (ja lähetinpä vielä meilin koko osastolle etsien syyllistä) ja loppujen lopuksi löytyi sieltä hyllyltä mihin olin ihan itse ne laittanut… Mutta jos ette vielä tiedä, niin se on just sitä mua itseäni Valitettavasti. Sählä mikä sählä. Muuten päivä meni edellistä työmatkaraporttia kirjoitettaessa sekä seuraavaa reissua valmistellessa. En paljon reissaa mutta jotenkin pakkautuu paljon just tähän kesäloman kynnykselle kun olisi paljon muutakin puuhaa, lähinnä yksityiselämän puolella tietty.

Töistä lähdettyäni karautin autoliikkeeseeni hakemaan tilaamani sivupeilin (pistin edellisen kuskinpuoleisin sivupeilin säpäleiksi eilen, mutta se on menneen talven lumia), sitten hakemaan Viiviä Stadiksesta ja Joonaa kotoonta joka oli tullut kaverin äidin kyydillä toisen kaverin synttäreiltä. Ei muuta kuin kukkakauppaan ja sieltä synnytyslaitokselle katsomaan tuttavaperheen eilen syntynyttä tyttölasta. Mmmmmm…. vauvat on ihania!

Ilta meni lasten kanssa sekä näitä hiivatin kotisivuja työstäessä. Kaikki kun pitää oppia kantapään kautta. Mutta toivottavasti tämä wörkkii. Täytyy vaan ottaa selvää miten pystyn esim tätä blogia pitämään yllä vieraalta koneelta silloin kun ei olla kotona.

Seuraava projekti kotisivuihimme liittyen on kehittää Viivin kanssa Viivin oma(t) sivu(t) ja sen jälkeen kiinnostaa laittaa itselleni jonkinmoisia kuvagallerioita.

No comments: