Thursday 31 January 2008

Valokuvatorstai 5/2008

Tämän torstain aiheena on voima. Vähän tylsää mutta luonnonvoimiin voi aina luottaa.

Tuesday 29 January 2008

Sillan alla

Saksan rajan ylityksen jälkeen Trieriin päin mennessä on iso moottoritiesilta. Usein sitä ajelen mutta ensimmäistä kertaa satuin ajelemaan sillan ALLA. Vitsi se oli iso! Yritin saada kuvaa jossa mittasuhteet näkyisivät mutten oikein onnistunut kun aina oli joku tiellä.

Monday 28 January 2008

Rylli siellä rylli täällä

Pakkohan se oli vielä kokeilla. Nyt on ainakin erilaisia kuvia ryllistämme mutta tämän jälkeen saa riittää. Ellen sitten innostu kuvaamaan niitä kuihtuneita kukkia, saas nähdä kuinka taiteellisia niistä tulee ;-D Itse asiassa rupsahtaminen on jo alkanut.

Sunday 27 January 2008

Amaryllis

Marin pyynnöstä kuva koko ryllistä. Kahden varren päässä on molemmissa 4 isoa kukkaa.

Saturday 26 January 2008

Viikon kuva 4/2008

Mulla oli tänä jouluna ensimmäistä kertaa amaryllis. No, kukkiihan se nyt viimein, mutta komeitapa ovatkin. Tässä pikku kurkistus.

Thursday 24 January 2008

Valokuvatorstai 4/2008 + Inspiring Picture "Mustavalkoinen"

Tämän viikon aihe on humoristinen. En tiedä mitä mieltä te olette, mutta omasta mielestäni ainakin tästä löytyy huumoria.

Tällä kuvalla osallistun myös ensimmäistä kertaa "Inspiring Picture" -haasteeseen, jossa tällä kertaa teemana "mustavalkoinen". Kiitos Marialle.

Sunday 20 January 2008

Viikon kuva 3/2008

Viivi täytti jouluaattona 9 ja nyt joulukiireiden mentyä ohi oli aikaa viettää kaverisynttäreitä, jonka kunniaksi mentiin porukalla keilaamaan. Asta näytti tyyliä.

Ja tässä vielä koko porukka. Ja tietysti Kevin, joka luuraa kameran takana.

Viikon kuva 2/2008

Tällä viikolla kuvausaktiivisuus oli suorastaan säälittävää. Joitakin kuvia otin, mutta ne eivät ole julkaistavaa materiaalia. Sunnuntaina oltiin leikkipuistossa ja siellä räpsäisin tämän.

Viikon kuva 1/2008

Vuosi vaihtui ja taas yritettiin tirkistellä etukäteen mitä olisi tulossa. Tässä Viivi arvuutteluvuorossa.

Viikon kuva 52/2007

Joulun vietin mökillä. Olin suunnitellut pitkiä kävelyretkiä ja paljon valokuvausta mutta ilmojen ollessa mitä oli, tuli vietettyä enemmän aikaa neljän seinän sisällä. Ja kynttilöitä kului...

Viikon kuva 51/2007

Yksi joulunajan hyvistä puolista on glühwein. Tämä on joulutorilla meidän vakiokojumme.

Viikon kuva 50/2007

Tämä kuvastanee joulunalusajan yhtä puolta...

Saturday 19 January 2008

Valokuvatorstai 3/2008

Tällä kertaa haetaan kipupistettä. Kelpaisikohan tämä...

You make my day

Jokin aika sitten sain Marilta "You make my day" -napin, ja lupasin laittaa sen blogiinin heti kun saan sen "ajokuntoon". Tässä. Kiitos Mari!

Friday 18 January 2008

Tervetuloa!

Hirmuisen hangoittelun ja vikinän jälkeen piti Ninninkin antaa vihdoin periksi ja siirtyä Bloggerin puolella kaikkien vanhan blogin aiheuttamien harmien jälkeen. En halunnut menettää kuitenkaan vanhassa blogissa olevia postauksia, joten siirsin melkein kaikki tänne. Kommenteille valitettavasti jouduttiin sanomaan hyvästit - ei riittänyt kapasiteetti niiden siirtoon enää.

Eli sikälimikäli linkkejä blogiini jostain löytyy, on ne hyvä päivittää nyt tänne Bloggerin puolelle, vanhaa blogia en enää päivitä.

Tarviihan tämä vielä säätöä mutta tästä on hyvä lähteä.

Kovasti olen jäljessä esim. viikon kuva -projektissa, mutta laittelen kyllä nekin tänne jälkikäteen, jahka ensi vedän hieman henkeä.