Monday 26 February 2007

Viikon kuva 8/2007

Lapsilla oli tällä viikolla lomaa koulusta. Itsekin pidin osan viikkoa ja lähdettiin sitten käymään Disneylandissa. Tässä Viivi vilkuttelee Minnille ja Mikille (huomaa hienot Minni-korvat)!

Thursday 22 February 2007

Valokuvatorstai 8/2007

Tällä viikolla etsitään vastakohtia. Tässä perinteinen vanha-uusi asetelma joka löytyi viime kesän arkistoista, tuloksena käynnistä Tammion saaressa.

Sunday 18 February 2007

Viikon kuva 7/2007

Tuossa yhtenä päivänä tällä viikolla oli kaunis ilma joten lähdin käymään amerikkalaisella sotilashautausmaalla. Minua ovat aina kiehtoneet pienet kivet joillakin risteillä. Yleensä ne ovat juutalaisten ristejä, mutta usein niitä näkee myös tavallisilla. Juutalaisen perinteen mukaisesti haudalla käydessä jätetään pieni kivi merkiksi käynnistä.

Thursday 15 February 2007

Valokuvatorstai 7/2007

Eilisen ystävänpäivän kunniaksi on tänään aiheena - yllätys, yllätys: ystävä! Vaikea keksiä ainakin näin rajoittuneena ihmisenä mitään erilaista näkemystä aiheeseen joten en edes yritä. Ja miksi pitäisikään.

Vaan mikä on mukavampaa kuin lämpimänä kesäiltana katsella ystävän kanssa laivan kannella sen satamasta lähtöä?

Sunday 11 February 2007

Viikon kuva 6/2007

Zadaa!!!!! Joona sai raudat pois! Siis yläkerrasta. Alakerrasta lähtee toivottavasti ennen kesälomia. Tosin ihan lopullisesti ei poika pääse niistä eroon, sillä tilalle tulee ensi viikolla yöraudat, mutta se nyt on lasten leikkiä näihin verrattuna…

Valokuvatorstai 6/2007

Nyt oikein hävettää. Unohdin nimittäin koko Valokuvatorstain…. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Joka tapauksessa tämän viikon aiheena on kengät. Heti muistin tämän otoksen eräältä eväsretkeltä.

Sunday 4 February 2007

Viikon kuva 5/2007

En tiedä mitä tästä ns. talvesta täytyisi ajatella. Kerran on ollut tähän asti lunta, ainakin 2 mm tuli yksi ilta pari viikkoa sitten, aamulla oli hävinnyt. Tänään taas oli melkein t-paitakeli. Kasvitkin on ihan hämmentyneitä, kevätkukkia puskee maasta, narsisseja, krookuksia ym. Jopa sisäkasvit ovat kadottaneet ajantajun, mm. tämä muistaakseni v. 2002 Kreetalta tuomani kaktus, joka yllättäen alkoi työntämään uutta lehteä.

Thursday 1 February 2007

Valokuvatorstai 5/2007

Tällä viikolla tuli löytää kuva sattumasta. No, sattuipa tuossa viime kesänä, erään tietyn pikkutytön tullessa ulos huvipuiston laitteesta, juuri silloin voimakas ilmasuihku…