Monday 29 December 2008

Hôtel de ville

Ennenkuin purkavat kaikki jouluvalot, laitan tähän kuvan kaupungintalostamme, mikä on mielestäni melko kauniisti ja hillitysti valaistu.

Alennuksella?

Bongasin kaupungilla tämän valkean puvun jonka soisin omistavani. Odottelen tässä nyt alennusmyyntien alkamista, ja pidän peukkuja että ko. kolttu olisi ainakin vähän halvennettu.

Friday 26 December 2008

Vielä on tilaa

Aaton aattona käytiin taas röntgenissä, mutta kipsi jäi edelleen. Ensi vuoden puoleen menee että saa pois.

Monday 22 December 2008

Thursday 18 December 2008

Isuuk

Isuuk vielä iiröyp. Kyllä nykyajan muksut pääsee vähällä kun ei tarvi edes kuusen ympäri pyöriä kun kuusi tekee sen puolestaan.

Wednesday 17 December 2008

Siivousta ja Shoppailua

Jos ottaa lasin (täyden) viiniä mukaan kun menee silittämään ja päättää ottaa vain yhden pienen siemaisun joka kolmannen silitetyn vaatekappaleen jälkeen, kuinka monta vaatekappaletta saa silitettyä ennen kuin lasi on tyhjä? Vastaus tämän postauksen lopussa.

Tänään oli pattereiden vuoro:


Sen jälkeen piti päästä ulos neljän seinän sisältä ja suunnistin Villeroy&Bochille ostamaan uutta lasikulhoa, kun joku otti vanhan parempaan talteen firman pikkujouluissa. Sain kuin sainkin kulhon. Ja tusinan shampanjalaseja. Ja viitisen muuta tavaraa. Ihan pientä.

Niin se silityshomma. Jos nyt en ihan mennyt laskuissa sekaisin, niin 54 silitetyn rätin jälkeen oli lasi tyhjä ja oli pakko lopettaa homma kun eihän siitä enää mitään tullut ilman juotavaa.

Monday 15 December 2008

Fudista joulun alla

Lauantaina pelattiin perinteinen (kai sitä voi jo perinteeksi sanoa kun oli toinen kerta :-) ) lapset-vanhemmat -jalkapallomatsi.

Kaikista ottamistani kuvista (loput löytyy picasasta) jostain syystä tämä miellyttää itseäni vaikkei yhtään tarkkaa kohtaa löydykään.

Wednesday 10 December 2008

Lähtötunnelmia

Viivi lähti tänä aamuna koulun kanssa laskettelemaan Sveitsiin. Laukut lähtivät jo eilen etukäteen ja lapset tänään junalla perässä.




Friday 5 December 2008

Lisää pukkaa

Ja kun Viiville saatiin raudat, niin seuraavan päivän ohjelma oli tällainen:

Tuesday 2 December 2008

Chorale Robert Schuman

Viivin ensiesintyminen kuoronsa kanssa koulun joulumyyjäisten avajaisissa: