Thursday 17 April 2008

Valokuvatorstai 16/2008

Valokuvatorstaissa etsitään tällä kertaa Rappion estetiikkaa.
Tämän vanhan puhelinkopin löysin hylättynä erään firman rojupihalta.

Wednesday 16 April 2008

Valokuvatorstai 15/2008

Vähän myöhässä lähden mukaan tähän haasteeseen (huomenna tulee jo uusi). Aiheeksi piti valita yksi seuraavista kirjan nimistä: 1. Humiseva harju 2. Lennä, uneksi 3. Vetää kaikista ovista. Vaikea valinta ykkösen ja kakkosen välillä mutta päädyin kuitenkin kakkoseen kun muistin heti tämän kuvan, joka teknisesti huono räpsy - käsikin amputoitu - mutta mielestäni sopii "Lennä, uneksi"-aiheeseen just!

Tuesday 15 April 2008

Huliviliviikonloppu

Oli hulinaviikonloppu, nyt taas töissä lepäämässä ;-)

Perjanta-aamuna jo aloitettiin kun Joona sai syntymäpäivänsä kunniaksi aamiaisen, sekä tietysti lahjoja, sänkyyn. Valitettavasti siitä piti kuitenkin vielä kouluun raahautua mutta illalla vielä jatkettiin.


Lauantaina oli normaalit sählyharkat molemmilla lapsilla. Iltapäivällä Joona lähti kaverinsa luokse synttärijuhliin ja minä Viivin kanssa jalkapallopeliin. Viivin joukkue sai Brysselistä vieraita ja ystävyysottelu Brysselin suomalaisia vastaan käytiin iloisessa hengessä. Täällä siitä lisää.


Jalkapallosta siirryttiin pää kolmantena jalkana Suomen suurlähettilään virka-asunnolle arpomaan juoksujärjestystä ja tietysti kallistamaan parit shampanjat viikonloppuna juostavalle Relais pour la Vie -hyväntekeväisyysjuoksulle. Juoksu kesti lauantai-illasta sunnuntai-iltaan ja joukkueilla oli vapaus valita juokseeko 12 vai 24 tuntia. Meidän juoksijamäärämme ei ihan siihen 24 tuntiin riittänyt joten valittiin 12 tunnin juoksu. Skumppien jälkeen siirrytiin d'Coque -areenalle jossa osallistuttiin avajaisiin. Tässä joukkueemme (yksi puuttuu) rouva suurlähettiläs Tarja Laitiaisen kera:




Sunnuntaina oli joukkueemme vuoro - juoksimme klo 08-20. Oma osuuteni alkoi klo 12. Täältä löytyy taas klikkaamalla lisää koko tapahtumasta.


Juoksun jälkeen ryntäsin suihkuun ja sieltä äkkiä seuraamaan Viivin sählyturnausta. Brysselistä vieraina tällä kertaa sählääjät ja turnaus käytiin kolmen joukkueen välillä. Valaistusolosuhteet olivat kertakaikkisen huonot ja yhdistettynä meikäläisen sähläämiseen kameran kanssa ei paljon tullut hyviä ruutuja mutta täällä kuitenkin jokunen.


Illalla mentiin vielä d'Coqueen seuraamaan juoksun loppumista ja osallistuin lasten kanssa vielä loppuparaatiin.

Ei tarvinnut Nukku-Mattia kauan sunnuntai-iltana vartoilla :-D

Monday 14 April 2008

Thursday 10 April 2008

Kattojen yllä

Nämä ovat itse asiassa samalta kävelyltä kuin tuo kujakuva.

Tuesday 8 April 2008

Kävelyllä kaupungilla

Turhan vähän tulee laitettua kuvia Luxemburgista, yritän parantaa tapani tällä saralla ja aloitan sen tällä eilen nappaamallani kuvalla.

Monday 7 April 2008

Bloggaamisesta

Mari heitti haasteella:

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
- luulisin että 169

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin?
- jaa'a, taisi alkaa niistä kotisivuista joita vääntelin kotimaassa asuville tiedoksi, ja blogi tuntui hyvältä tavalta laittaa uutisia eteenpäin. Sittemmin on blogin rooli vaihtunut hieman muuksi, sukulaisten kommentitkin tuntuvat olevan niin kiven takana, että harkinnassa on jatko.

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?
- käyn lukemassa Suomen uutiset Hesarista, paikalliset Kymäristä sekä juorut Iltiksestä. Sen lisäksi paikalliset uutiset ja sää, sekä tietysti Suomen keli. Ei tietystikään pidä unohtaa Vastista, Maria ja KooTeeta (uskollisimmat lukijani tai oikeastaan kommentoijani).

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)
- on - www.niinajoonaviivi.fi - siitähän se aikoinaan lähti...

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?
- joo pakkohan se on

6. Mitkä ohjelmat seuraat tv:stä?
- en katso telkkaria

7. Hissi vai portaat?
- portaat (kehtaako tähän muka joku hissiä laittaa?)

8. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat?
- 2, 7, 8 (älkää kertoko kenellekään), ehkä vielä vitonen. Epäonnennumeroita ei olekaan.

9. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa.
- Voi kun nämä mun blogipiirit on niin pienet... heitän ilmaan avoimen haasteen, ketään en pakota.

Viikon kuva 14/2008

Thursday 3 April 2008

Kevättä ilmassa

Sainhan minä sen kameran uloskin tässä viime viikonloppuna. Voisi melkein sanoa kevään saapuneen.